dinsdag 18 februari 2014

Mijn eerste ervaring met twinkeling h2o

 
Wat een prachtige dag heb ik vandaag gehad! Heb leren werken met twinkling h2o en het werkt nu al verslavend. Heb een stempel van joy gebruikt en nut meg en rich kobalt van h2o.
Ik wil Annette hartelijk bedanken voor haar advies.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Birgit,
  Ik ben heel blij dat je nu een reactie hebt achter gelaten op mijn blog, want zo kunnen wij je terug vinden. Maar als je nog niet zo lang een blog hebt, is alles nieuw hè! Maar al doende leer je het van zelf. Ik heb alles even van je bekeken en je tags zien er super uit, ik denk dat jij het heerlijk vind om met Distress te werken, gebruik ik zelf ook graag. En wat een mooie hobby kamer heb je zeg! Nu ik je heb gevonden zal ik zo veel mogelijk langs proberen te komen bij je maar met 200 volgers valt dat niet altijd mee! maar ik doe mijn best...heel veel plezier in blogland en ik ga volgster bij je worden hoor!
  hobbygroetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig geworden! En geen dank hoor! Het was erg gezellig deze workshop:-) haha
  Groetjes Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Birgit, dankjewel voor je bbtje! Erg leuk. Ik was nieuwsgierig naar jouw werk,vandaar dat ik nu ook eens even op je blog heb rond gekeken. Ik ben ook altijd al fan van Tim Holtz geweest. Ik heb erg leuke dingen voorbij zien komen op je blog! En spelen met inkt en andere inkleur mogelijkheden blijft geweldig!!! Groetjes, Irm

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the dimension you created with the second butterfly - beautiful.
  Alison x

  BeantwoordenVerwijderen